Necessita un cable a mida?

EMOPAR

L’empresa Emopar Cableados, s.l. es va fundar el 1997 a la comarca del Maresme, fruit de la unió de tres socis, amb la intenció de satisfer a les PIMES del sector electrònic principalment.
Després d’anys complint perfectament amb l’exigència dels nostres clients hem aconseguit fidelitzar a un bon nombre d’ells, i fer-nos forts en el nostre sector gràcies a la qualitat, el servei i la puntualitat en els lliuraments dels nostres cablejats i muntatges electrònics.
emopar-about03

FABRICACIÓ

La fabricació dels cablejats o muntatges electrònics que realitzem en les nostres instal·lacions es desenvolupen a partir dels plànols (principalment) que ens aporten els nostres clients o de les mostres que ens faciliten. Podem fer tot tipus de fabricació per a cablejat electrònic, muntatges electrònics i relacionats.

Emopar Cableados, s.l. manté un estoc de seguretat que ens permet cobrir les necessitats dels productes usats mes habitualment pels nostres clients.

emopar-about01

QUALITAT

La qualitat del producte una vegada fabricat satisfà la necessitat i exigència dels nostres clients, ja que sempre es realitzen testos de qualitat i comprovacions abans del lliurament final.
En la nostra empresa de cablejats i muntatges electrònics usem una àmplia gamma de productes segons la necessitat i exigència dels nostres clients. En el cablejat utilitzem diferents materials i qualitats com: Aenor har, VD, UL, PVC, silicones, etc.

SERVEIS

FABRICACIÓ CABLES

CABLES I MUNTATGES

MUNTATGES ELECTRÒNICS

PRODUCTES DE QUALITAT

PRODUCTES

La fabricació dels cablejats o muntatges electrònics que realitzem en les nostres instal·lacions es desenvolupen a partir dels plànols (principalment) que ens aporten els nostres clients o de les mostres que ens faciliten.
emopar-productes-01

CABLES I MUNTATGES

En la nostra empresa de cablejats i muntatges electrònics usem una àmplia gamma de productes segons la necessitat i exigència dels nostres clients.
En el cablejat utilitzem diferents materials i qualitats com: Aenor har, VD, UL, PVC, silicones, etc.
emopar-productes-02

TIPUS DE CABLES

La gamma de productes en el cablejat també és molt àmplia ja que podem oferir moltes possibilitats, com: cables paral·lels, plans, unipolars, mànegues (YCY, YY) , mànegues acríliques, mànegues PVC, etc.
emopar-productes-03

MARQUES CONNECTORS

En els terminals i connectors usem diferents marques com: J.S.T., Molex, AMP, Panduit, Stocko, etc., també disposem de tota classe de clons amb la màxima qualitat i millor preu.

Contacte

Si té qualsevol dubte o consulta pot contactar amb nosaltres a través d’alguns dels canals que trobarà a continuació, o pot emplenar el formulari de contacte.

EMOPAR CABLEADOS S.L.

Sant Llorenç, 80

08340 VILASSAR DE MAR, BARCELONA

EMAIL:info@emopar.es

TELÈFON: 937 540 168

FAX: 937 540 169